Vroeg & voordelig je vakantie boeken

Nederlanders staan bekend als koopjesjagers, ook als het om de (zomer)vakantie gaat. De nieuwe website Vroegboekkorting Wijzer speelt daar handig op in door alle actuele vroegboekkortingen voor het betreffende vakantieseizoen op een rijtje te zetten.

Veel vakantieboekers boeken graag bij hun favoriete reisaanbieder, zoals bekende partijen als Arke, Sunweb of Corendon. Maar welke vroegboekkorting nu wanneer van toepassing is, dat is normaliter niet zo 1, 2, 3 te zien..

 

Saai doch functioneel vroegboeken

De site vroegboekkortingwijzer.nl zelf is verder geen hoogstandje van ontwerp of functionaliteit. Eigenlijk gewoon een blog met een overzicht van de meest recente vroegboekkortingen per seizoen en aanbieder. Maar hij doet zijn werk, en het is makkelijker dan op 10 tot 20 verschillende sites te speuren naar waar ze hun actuele aanbieding nu weer hebben verstopt. In sommige gevallen ontdek je bij reisaanbieders zelfs nog zwaar verouderde content met kortingen die een jaar geleden al zijn afgelopen (zoals bij deze achterhaalde pagina van Corendon)… šŸ™‚