Prachtige parken op een presenteerblaadje

HSchermafbeelding 2015-06-02 om 20.35.04et doel van vakantie vieren is dat je lekker kunt uitrusten van het hectische dagelijkse leven op een plek waar je kunt ontspannen in het juiste gezelschap. Iedereen doet dat weer op een andere manier.

Vakantieparken.nl heeft al heel veel mensen gelukkig gemaakt met een relaxte vakantie op een bijzondere plaats.

[Read more…]

Vroeg & voordelig je vakantie boeken

Nederlanders staan bekend als koopjesjagers, ook als het om de (zomer)vakantie gaat. De nieuwe website Vroegboekkorting Wijzer speelt daar handig op in door alle actuele vroegboekkortingen voor het betreffende vakantieseizoen op een rijtje te zetten.

[Read more…]

Hof van Eden… in Zeeland

Schermafbeelding 2015-06-02 om 20.35.45Zin om lekker met het gezin te relaxen in het mooie Zeeland? Het vakantiepark Hof van Zeeland is een waar Hof van Eden! Het park is ruim opgezet aan de heerlijke Stelleplas. Redelijk kleinschalig, maar toch groot genoeg om je niet te vervelen.

[Read more…]

Slapend ‘rijk’ worden

Al die hotelboekingssites beloven de laagste prijzen per kamer, overal lees je reviews en overal kun je makkelijk boeken… Een pot nat dus. Althans dat dacht ik…

Eindelijk heb ik eens iets nieuws ontdekt wat alle andere hotel websites volgens mij niet aanbieden. Bij Hotels.com kun je nu namelijk hotels boeken en tegelijk gratis nachten verzamelen met hun “Welcome Rewards” programma. Erg handig voor als je eens een week of 2 weg gaat of als je meerdere keren per jaar een hotel nodig hebt. Zo spaar je al gauw een gratis nacht bij elkaar. En met internationale hotelprijzen van ver boven EUR 100 per nacht tikt dat toch leuk aan!

Nou zou je misschien denken dat je dan waarschijnlijk de “hoofdprijs” betaalt voor een kamer, maar ze bieden ook nog eens een Beste Prijs Garantie waarbij ze een eventueel prijsverschil achteraf vergoeden. Weinig risico dus. Kortom: Webzijdes.com zet de hotelaanbiedingen en last minute hotels van hotels.com in haar Favorieten en boekt voortaan hier de hotelovernachtingen!

 

Alternatief (en goedkoper) overnachten met AirBNB

Onlangs pas ontdekt tot mijn schande… Maar ik heb de schade meteen goed gemaakt door alweer 2 boekingen te hebben geplaatst. Waar heb ik het over? AirBNB. Een platform waarop particulieren zelf hun kamer, appartement of volledig huis kunnen aanbieden. Het lijkt een beetje op appartementensites als die van Friendly Rentals en Way to Stay, maar bij AirBNB heb je nog directer met de eigenaar van de overnachtingsplek te maken.

Het contact is een stuk persoonlijker en dat moet je aanspreken, maar als je goed kijkt en de reviews goed leest, dan kun je echt pareltjes van appartementen ontdekken. En het mooiste: de prijzen zijn vaak vergelijkbaar of flink lager dan die van hotels. Vaak heb je meer ruimte, beschikking over een keuken en stabiele wifi zonder stomme hotelcodes! Nu al een topevaringen met AirBNB in Londen. Over een paar maanden Parijs.  Als dat bevalt dan ben ik AIRBNB fan for life!

PS Mocht je nog wat inspiratie zoeken voor een citytrip, bekijk dan eens deze verzameling van informatie over steden.

 

 

 

Kom tot jezelf met BookYogaRetreats

Toe aan wat ‘Spiritual Healing’? Dan moet je BookYogaRetreats zeker eens bezoeken. Inspirerende Yoga themareizen over de hele wereld. Oooohmmmmmm….  [Read more…]