Originele films kijken

Schermafbeelding 2016-06-05 om 08.19.23Geen zin om de zoveelste Hollywoord kaskraker te bekijken? Kijk dan eens op Goodmoviesbox. Hier ontdek je bijzondere en originele ‘kleine’ films. Van experimentele art-house films tot grotere films die minder in de schijnwerpers hebben gestaan, maar het kijken meer dan waard zijn.

 

Verzamelpunt filmpareltjes

Goodmoviesbox.com beschrijft de films op een aantrekkelijke manier, maar is ook transparant over de beoordeling in andere media. Zo publiceren ze voor iedere film de scores op IMDB, Metacritic en Rottentomatoes. Het zijn heus niet allemaal films die tienen scoren, maar je zult al gauw ontdekken dat films die in de mainstream minder gewaardeerd worden toch zeer interessant kunnen zijn.

Wij hebben al menig uurtje besteed aan het kijken van films waar we anders nooit op waren gekomen. Wil je ook geïnspireerd worden? Neem eens een kijkje op de site of like de Goodmoviesbox Facebook pagina. Waarschuwing: Webzijdes.com is niet verantwoordelijk voor gemiste slaap of het niet halen van deadlines op school of op je werk 🙂