Hof van Eden… in Zeeland

Schermafbeelding 2015-06-02 om 20.35.45Zin om lekker met het gezin te relaxen in het mooie Zeeland? Het vakantiepark Hof van Zeeland is een waar Hof van Eden! Het park is ruim opgezet aan de heerlijke Stelleplas. Redelijk kleinschalig, maar toch groot genoeg om je niet te vervelen.

Dit park is te vinden bij het nationaal landschap de Zak van Zuid Beveland, een fantastisch gebied voor het maken van wandel- en fietstochten. Op deze manier kun je met je gezin of vrienden genieten van je favoriete sport in een prachtige natuurlijke omgeving.

Het ontdekken van de omgeving van dit park is zeker een aanrader. Bezoek een van de gezellige steden of dorpen in de omgeving zoals Yerseke met de mossel- en oestercultuur of het sfeervolle Veere.  Steden als Goes, Zierikzee of Middelburg nodigen je als het ware hartelijk uit voor een interessante stadswandeling langs mooie en interessante plekjes in de stad.

Op het park zelf kun je ook fijn ontspannen bij het zwembad Stelleplas compleet met kinderbad en glijbaan. En die glijbaan met zijn vele bochten… Je kinderen gaan er iedere keer weer gillend van plezier vanaf. En misschien is dat nog wel het belangrijkste voor een succesvolle vakantie met ‘The Family’. Doen dus!