Vroeg & voordelig je vakantie boeken

Nederlanders staan bekend als koopjesjagers, ook als het om de (zomer)vakantie gaat. De nieuwe website Vroegboekkorting Wijzer speelt daar handig op in door alle actuele vroegboekkortingen voor het betreffende vakantieseizoen op een rijtje te zetten.

[Read more…]

Consumenten der Nederlanden verenigt u!

Consumentenorganisatie UnitedConsumers bestaat alweer een tijdje, maar toen ik zelf weer met aanpassing van mijn mobiele telefoon abonnement bezig was, ontdekte ik weer hoe handig deze club eigenlijk wel niet is…

[Read more…]

Slapend ‘rijk’ worden

Al die hotelboekingssites beloven de laagste prijzen per kamer, overal lees je reviews en overal kun je makkelijk boeken… Een pot nat dus. Althans dat dacht ik…

Eindelijk heb ik eens iets nieuws ontdekt wat alle andere hotel websites volgens mij niet aanbieden. Bij Hotels.com kun je nu namelijk hotels boeken en tegelijk gratis nachten verzamelen met hun “Welcome Rewards” programma. Erg handig voor als je eens een week of 2 weg gaat of als je meerdere keren per jaar een hotel nodig hebt. Zo spaar je al gauw een gratis nacht bij elkaar. En met internationale hotelprijzen van ver boven EUR 100 per nacht tikt dat toch leuk aan!

Nou zou je misschien denken dat je dan waarschijnlijk de “hoofdprijs” betaalt voor een kamer, maar ze bieden ook nog eens een Beste Prijs Garantie waarbij ze een eventueel prijsverschil achteraf vergoeden. Weinig risico dus. Kortom: Webzijdes.com zet de hotelaanbiedingen en last minute hotels van hotels.com in haar Favorieten en boekt voortaan hier de hotelovernachtingen!

 

Besparen op je SIM Only contract

Als zelfs de overheid begint te promoten dat je je contracten onder de loep moet nemen (zie o.a. Consuwijzer), dan is het wellicht eens een idee om te kijken of je kunt besparen op je mobiele abonnementen.

Stap 1: stop met te dure abonnementen inclusief telefoon en allerlei services waar je niet op zit te wachten! Stap 2: kies een goedkoop SIM Only abonnement. Gelukkig zijn er genoeg sites om je ook in SIM Only land wegwijs te maken. Vergelijksimonly.nl ziet er bijvoorbeeld prima uit en vergelijkt alle providers en aanbiedingen. En aangezien ze dit al sinds 2007 doen, zullen ze er waarschijnlijk nog wel wat van afweten ook. 🙂

 

Nieuwe boekhouder nodig voor 1 april?

De deadline voor de jaarrekeningen komt er weer aan. Heb je nog geen boekhouder, of wil je gaan wisselen, dan nu wellicht een goed moment om dat te doen. Je kunt natuurlijk zelf lokale boekhouders gaan benaderen, maar gelukkig is er ook een site als vindmijnboekhouder.nl die dat werk voor een groot deel voor je uit handen neemt. Je hoeft maar 1 keer je wensen in te vullen en een aantal boekhouders uit je regio maakt een offerte voor jouw wensen.

En het is gelukkig niet alleen voor de ‘lucky few’ die in Amsterdam of Rotterdam een boekhouder zoeken… Voor alle postcodegebieden zijn verschillende boekhouders en administratiekantoren aangesloten. En binnen een paar minuten heb je het geregeld! Uiteraard moet je zelf nog wel de selectie maken uit alle offertes. En mocht jouw ‘droom’ boekhouder er toch niet tussen zitten, dan heb je nog niks verloren, want aanvragen zijn gratis.